VipHouse
VipHouse

Noctua Poklopac hladnjaka NA-HC1 chromax crna - prilagodite boju hladnjaka individualnom izgledu


Proizvod trenutno nije dostupan
NA-HC1 black
50031

Heatsink cover - NA-HC1 chromax.black.swap - CPU coolers heatsink cover NH-U12S, NH-U12S TR4-SP3, NH-U12S SE-AM4

Poklopac hladnjaka NA-HC1 chromax.black.swap je dodatak za Noctua NH-U12S, NH-U12S TR4-SP3 i NH-U12S SE-AM4 CPU hladnjake. Izrađen od visokokvalitetnog aluminijuma sa završnom obradom od praha u crnoj boji i uključuje uloške u crnoj, beloj, crvenoj, plavoj, zelenoj i žutoj boji, korisnicima omogućava bolje prilagođavanje hladnjaka kako bi ga uskladili s popularnim bojama kućišta. Zahvaljujući jednostavnoj instalaciji, menjanje izgleda vašeg hladnjaka NH-U12S traje samo nekoliko minuta i čak ne zahteva skidanje sa CPU-a. U kombinaciji sa chromax.black.swap NF-F12 ventilatorom, NA-HC1 vam daje beskrajne mogućnosti sopstvenog dizajniranje. Dobićete NH-U12S koji izgleda isto tako sjajno koliko dobro hladi!Heatsink cover - NA-HC1 chromax.black.swap - CPU coolers heatsink cover NH-U12S, NH-U12S TR4-SP3, NH-U12S SE-AM4

Model Noctua Poklopac hladnjaka NA-HC1 chromax crna - prilagodite boju hladnjaka individualnom izgledu
Proizvod Poklopac hladnjaka
Tip Hladnjaka Dodatna oprema za hladnjak
Dodatne karakteristike NA-HC1 chromax.black.swap poklopac omogućava da prilagodite boju hladnjaka individualnom izgledu.

Boja: crna sa zamenljivim umetcima (crvena, plava, zelena, žuta, crna, bela)
Kompatibilnost hladnjaka:
NH-U12S
NH-U12S SE-AM4
NH-U12S TR4-SP3
NH-U12S DX-3647

Poklopac povećava visinu hladnjaka za 6mm (od 158 do 164mm) i ukupnu širinu za 3mm (od 125mm do 128mm). Proverite da li vam kućište pruža dovoljno prostora i da poklopac ne stupi u kontakt sa drugim komponentama kao što su PCIe kartice!
Link ka proizvodjacu https://noctua.at/en/na-hc1-chromax-black-swap

Pitanja u vezi ovog proizvoda


Na vrh