Način dostave

Isporuka kurirskom službom

(Dostava porudžbina na adresu do ulaza)

 

U saradnji sa kurirskom službom „D Express“, robu kupljenu preko naše internet prodavnice viphouse.rs isporučujemo na kućnu adresu, na teritoriji Srbije. Ukoliko vrednost porudžbine prelazi 5.000 dinara i nije teža od 10 kg, usluga dostave neće biti naplaćena. Ova pogodnost se primenjuje na kupce fizička i pravna lica/preduzeća.

 

Kurirska služba isporučuje robu na adresu do ulaza u dvorište ili zgradu., odnosno ne unosi u stambeni prostor. Besplatna dostava navedenih uređaja ne obuhvata unošenje u stan.

 

Isporuka porudžbina čija je vrednost niža od 5.000 dinara ili su teže od 10 kg biće naplaćena po važećem cenovniku kurirske službe „D Express“. Slanje porudžbina za koje troškove isporuke snosi kupac moraju biti unapred plaćene direktnom uplatom na naš račun.

Aktuelne cene i uslove možete pogledati na adresi D Express - https://www.dexpress.rs/rs/cenovnik

 

Kupi online, preuzmi u radnji

(Preuzimanje porudžbine u maloprodajnim objektima)


Naručene proizvode možete preuzeti u maloprodajnim objektima VipHouse d.o.o. tako što ćete odabrati opciju preuzimanje u radnji prilikom naručivanja i dobiti spisak svih radnji u kojima je moguće preuzimanje porudžbine. Klikom na željenu prodavnicu potvrđujete ovaj način preuzimanja porudžbine. Nakon što naručeni proizvodi budu spremni za preuzimanje, bićete obavešteni na broj telefona koji ste ostavili prilikom registracije i kreiranja porudžbine.

 

Obaveza pregleda uređaja

Molimo Vas da prilikom isporuke, a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregledate pošiljku i da sva eventualno uočena fizička oštećenja, odmah prijavite, ( NAJKASNIJE U ROKU OD 24H) na broj telefona VipHouse 065 615 99 90 ili na mail web@viphouse.rs. Reklamacije na oštećenja koje su izjavljene protekom roka od 24h od isporuke će biti odbijene kao neblagovremene.

Ističemo da pošiljke koji imaju fizička oštećenja niste u obavezi da primite.

 

Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije bez KiM.

Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

Isporuka televizora je moguća do maksimalne dijagonale od 55"

Na vrh