VipHouse
VipHouse

INFORMACIJE O DOSTAVI PROIZVODA

Iskustvo dobre kupovine završava se kada kupljeni proizvodi brzo i sigurno stignu do vas. Zato smo obezbedili pouzdanu i brzu isporuku kupljenih proizvoda, direktno do vaše adrese. Sve detalje o načinima isporuke kupljene robe možete videti u nastavku.


Isporuka kurirskom službom
(Dostava porudžbina na adresu do ulaza)

U saradnji sa kurirskom službom „D Express“, robu kupljenu preko naše internet prodavnice www.viphouse.rs isporučujemo na kućnu adresu, na teritoriji Republike Srbije osim AP KIM..


Besplatna isporuka:

Ukoliko je ukupna vrednost porudžbine veća od 10.000,00 RSD i nije teža od 10 kg, usluga dostave neće biti naplaćena. Ova pogodnost se primenjuje na kupce fizička i pravna lica/preduzeća. Za kupovinu kompletnih konfiguracija i laptopova dostava je uvek besplatna! Bez obzira na vrednost ili težinu.


Cena isporuke:

Za porudžbine ukupne vrednosti ispod 10.000,00 RSD i do 10 kg težine, cena isporuke je 400,00 RSD U svim ostalim slučajevima cena isporuke biće naplaćena po važećem cenovniku kurirske službe „D Express“. Slanje porudžbina za koje troškove isporuke snosi kupac moraju biti unapred plaćene direktnom uplatom na naš poslovni račun.

Kurirska služba isporučuje robu na adresu do ulaza u dvorište ili zgradu, odnosno ne unosi u stambeni prostor. Dostava navedenih uređaja ne obuhvata unošenje u stan. Aktuelne cene i uslove možete pogledati na web adresi D Express - https://www.dexpress.rs/rs/cenovnik


Kupi online, preuzmi u radnji:
(Preuzimanje porudžbine u maloprodajnim objektima)

Naručene proizvode možete preuzeti u maloprodajnim objektima VIPHOUSE DOO tako što ćete odabrati opciju preuzimanje u radnji prilikom naručivanja i dobiti spisak svih radnji u kojima je moguće preuzimanje porudžbine. Izborom željene prodavnice iz padajućeg menija potvrđujete ovaj način preuzimanja porudžbine. Nakon što naručeni proizvodi budu spremni za preuzimanje, bićete obavešteni na broj telefona koji ste ostavili prilikom registracije i kreiranja porudžbine.


Obaveza pregleda uređaja:

Molimo Vas da prilikom isporuke, a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregledate pošiljku i da sva eventualno uočena fizička oštećenja, odmah prijavite, (NAJKASNIJE U ROKU OD 24h) na broj telefona 065 615 99 90 ili na mail . Reklamacije na oštećenja koje su izjavljene protekom roka od 24h od isporuke će biti odbijene kao neblagovremene. Ističemo da pošiljke koji imaju fizička oštećenja niste u obavezi da primite.


Ističemo da pošiljke koji imaju fizička oštećenja niste u obavezi da primite.


Isporuka robe vrši se isključivo na teritoriji Republike Srbije bez KiM. Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

Na vrh