VipHouse
VipHouse

Gejmerske Stolice i Gejmerski Stolovi

1
ukupno 6 proizvoda
Resetuj sve filtere
M-CH117BK Na akciji
Marvo M-CH117BK
Marvo
Raspoloživ za online kupovinu
22.500,00 RSD 28.990,00 RSD
M-DZ01
Marvo M-DZ01
Marvo
Raspoloživ za online kupovinu
2.900,00 RSD

Gejmerske stolice - Gaming stolice

Novom gaming stolicom podignite zabavu tokom igranja na viši nivo. Ukoliko dosta vremena provodite sedeći i igrajući igrice, veoma je važno obezbediti optimalnu udobnost i upravo zato su gaming stolice nezamenljiva gaming oprema! Gejmerske stolice se razlikuju od obične kancelarijske stolice po tome što je dizajn prilagođen položaju koji imate dok igrate i na taj način leđima daje optimalnu podršku. Pronađite idealnu gaming stolicu za kompjuter u viphouse.rs ili VipHouse prodavnicama. 

Naći ćete izbor različitih dizajna, boja i raspona cena - sve imaju tapacirana sedišta i naslone sa fokusom na dobru ergonomiju. 

Gejmerske stolice imaju različita podešavanja: Podesiv jastuk, Podesivi nasloni za ruke, Podesiva visina, Sistem zaključavanja, Točkići...

Stolice za gejmere pružaju dodatnu udobnost i opcije koje će olakšati dugotrajno i udobno sedenje, kao i maksimalnu koncentraciju na igre. Stolice za gaming se izdvajaju po dizajnu koji je prilagođen za PC gejmere, sa kombinacijama boja i sa modernim ergonomskim linijama.

Interesuju vas povoljne i udobne stolice za gaming? Tražite lako podesive gejmerske stolice po visini sa pomeranjem naslona za najudobije igranje igrica? Stolice za kompjutere imaju cilj da pruže udobnost u svakodnevnom radu za računarom, ali specijalne gaming stolice idu korak dalje.

Igraj igrice poput profesionalnog gejmera i ispuni svoju sudbinu uz VipHouse asortiman gejmerskog nameštaja. Oseti ergonomski i gejmerski nameštaj kao što su gejmerski stolovi, gejmerski stolice i gejmerski dodaci dizajnirani da povećaju performanse, a istovremeno se uklope u tvoj dom.

Neka gejmersko iskustvo pređe na novi nivo! Pogledaj dodatnu opremu za igre u našem asortimanu, dizajniranu da ti pomogne da organizuješ svoje okruženje tako da se možeš usredsrediti na ono što najbolje radiš. Započni igru!

  • Razer gejmerske stolice
  • Spawn gejmerske stolice
  • Sparco gejmerske stolice
  • Playseat gejmerske stolice
  • LC Power gejmerske stolice
  • A4Tech gejmerske stolice
  • Trust gejmerske stolice
  • HP gejmerske stolice


Na vrh