VipHouse
VipHouse

Gejmerske Stolice i Gejmerski Stolovi

4
ukupno 83 proizvoda
Resetuj sve filtere
Textile Gray
Spawn Textile Gray
Spawn
Raspoloživ za online kupovinu
37.090,00 RSD
Partizan
Spawn Partizan
Spawn
Raspoloživ za online kupovinu
37.090,00 RSD
Red Star
Spawn Red Star
Spawn
Raspoloživ za online kupovinu
37.090,00 RSD
UVIRSOF
UVI Chairs UVIRSOF
UVI Chairs
Raspoloživ za online kupovinu
51.290,00 RSD
1 2 3 4

Gejmerske stolice - Gaming stolice

Novom gaming stolicom podignite zabavu tokom igranja na viši nivo. Ukoliko dosta vremena provodite sedeći i igrajući igrice, veoma je važno obezbediti optimalnu udobnost i upravo zato su gaming stolice nezamenljiva gaming oprema! Gejmerske stolice se razlikuju od obične kancelarijske stolice po tome što je dizajn prilagođen položaju koji imate dok igrate i na taj način leđima daje optimalnu podršku. Pronađite idealnu gaming stolicu za kompjuter u viphouse.rs ili VipHouse prodavnicama. 

Naći ćete izbor različitih dizajna, boja i raspona cena - sve imaju tapacirana sedišta i naslone sa fokusom na dobru ergonomiju. 

Gejmerske stolice imaju različita podešavanja: Podesiv jastuk, Podesivi nasloni za ruke, Podesiva visina, Sistem zaključavanja, Točkići...

Stolice za gejmere pružaju dodatnu udobnost i opcije koje će olakšati dugotrajno i udobno sedenje, kao i maksimalnu koncentraciju na igre. Stolice za gaming se izdvajaju po dizajnu koji je prilagođen za PC gejmere, sa kombinacijama boja i sa modernim ergonomskim linijama.

Interesuju vas povoljne i udobne stolice za gaming? Tražite lako podesive gejmerske stolice po visini sa pomeranjem naslona za najudobije igranje igrica? Stolice za kompjutere imaju cilj da pruže udobnost u svakodnevnom radu za računarom, ali specijalne gaming stolice idu korak dalje.

Igraj igrice poput profesionalnog gejmera i ispuni svoju sudbinu uz VipHouse asortiman gejmerskog nameštaja. Oseti ergonomski i gejmerski nameštaj kao što su gejmerski stolovi, gejmerski stolice i gejmerski dodaci dizajnirani da povećaju performanse, a istovremeno se uklope u tvoj dom.

Neka gejmersko iskustvo pređe na novi nivo! Pogledaj dodatnu opremu za igre u našem asortimanu, dizajniranu da ti pomogne da organizuješ svoje okruženje tako da se možeš usredsrediti na ono što najbolje radiš. Započni igru!

  • Razer gejmerske stolice
  • Spawn gejmerske stolice
  • Sparco gejmerske stolice
  • Playseat gejmerske stolice
  • LC Power gejmerske stolice
  • A4Tech gejmerske stolice
  • Trust gejmerske stolice
  • HP gejmerske stolice


Na vrh