VipHouse
VipHouse

Intel VIP računari Gaming Desktop PC VIP kompjuteri

3
ukupno 51 proizvoda
Resetuj sve filtere
1 2 3

RAČUNARI

WinWin Cene

Gaming računari - VIP PC Intel Custom Computers

VIP kompjuteri

Vaš Intel desktop računar, na Vaš način. Izaberite iz velikog izbora komponenti i mi ćemo profesionalno sastaviti Vaš Intel kompjuter.

Našu ponudu čine Intel gaming računari, računari za kuću, računari za posao ili bilo koji drugi način upotrebe. Prema željama sastavljamo ponudu za Intel računare optimizovane za gejming, računare za profesionalne aplikacije i računare  za kućne - kancelarijske poslove. Naša VIP PC serija personalizovanih računara se pravi po narudžbini i isporučuje vrhunske performanse i zadovoljstvo u svakom pogledu. Za razliku od drugih proizvođača računara, mi ne verujemo da je najvažnija cena računara već da su to kvalitet i vrhunske specifikacije kompnenti koje ugrađujemo u Intel VIP PC desktop računare.

Sastavljanje i prodaja Intel kompjutera (kompjuteri za gaming, kompjuteri za kuću, kompjuteri za posao, gotovi kompjuteri)
Sastavljanje i prodaja Intel računara (računari za gaming, računari za kuću, računari za posao, gotovi računari)

Gaming PC - Intel kompjuterski sistemi napravljeni za igranje najnovijih igara, dizajnirani za vašu omiljenu igru i u skladu sa vašim budžetom. Kada kupite Intel računar za igre od nas, kupujete kompjuterski sisteme za igre koji su dizajnirali igrači, napravili igrači, za igrače! Mi ulažemo istu količinu energije, rada i vremena u svaki Intel prilagođeni računarski sistem koji isporučujemo kao i u naš sopstveni Intel gaming računar, jer razumemo koliko vam je važno da imate pravi Intel računar za igre! Pogledajte asortiman VIP PC Intel sistema za gaming po meri za vaše potrebe.

Gaming Computers, Napravite svoj Igrački PC računar - Gaming PC dizajnirani za vas. Svaki računar je jedinstveno umetničko delo kada napusti našu kompaniju - VIP PC. Rešenja za profesionalnu poslovnu primenu. Koristimo samo vrhunske komponente i nudimo profesionalnu podršku za najbolji izbor delova. Kupite nov Intel Core gejmerski kompjuteri ili sa nama sklopite svoju idealnu konfiguraciju, jer naši Intel Core kompjuteri su dizajnirani da podignu performanse na viši nivo.

Profesionalni PC za posao i poduzetništvo - Moćni računari dizajnirani za zahtevne zadatke i upotrebe. Imamo specifične dizajne računara za sve, od radnih stanica za uređivanje fotografija do mašina za renderovanje dizajnirane da poboljšaju vaš posao i smanje vreme čekanja.

Kućni i kancelarijski PC - Intel Računari dizajnirani za svakodnevne potrebe kuće i kancelarije. Od laganog surfovanja internetom, opšte porodične upotrebe ili medija plejera. Naša PC rešenja za preduzeća pomažu da se smanje uska grla, spreče zastoje i poboljšaju efikasnost u radu.

VipHouse može da pruži najbolje rešenje ako želite računar visokih performansi sa vrhunskim kvalitetom izrade i odličnom podrškom. Svaki Intel desktop računar posebno prilagođen klijentu. Kombinujući najnapredniju tehnologiju sa dve decenije iskustva i obučenim timom za podršku, VIP PC Desktop računari pokrivaju sve vaše potrebe za performansama, kvalitetom i pouzdanošću.

Sklapanje Računara | Sklapanje PC Konfiguracija | Sklapanje Gaming Računara

VAŽNO KOD SKLAPANJA RAČUNARA

Veoma je bitan pažljiv izbor svake komponente u konfiguraciji računara i zato prilikom kupovine novog PC-a najveću pomoć možete dobiti od VIP specijalista za sklapanje računara. Dobra kompatibilnosti komponenti računara znači veću stabilnost čitavog sistema. Odabir kvalitetnih i novih delova je u današnje vreme jako komplikovana odluka, što zbog različitih cena, što zbog velike ponude kod različitih brendova. 

Za jednu funkcionalnu konfiguraciju potreban je procesor, matična ploča, grafička kartica, hard disk ili SSD, RAM - memorija, napajanje i kućište.

Našu firmu VipHouse već 20 godina kupci prepoznaju po kvalitetnim desktop računarskim konfiguracijama koje su u potpunosti prilagođene svakom pojedincu, Bez obzira koja je upotreba računara, uvek nudimo najbolje i najkvalitetniji PC komponente koje su trenutno dostupne. Svaki naš PC prolazi više standardnih faza pre isporuke korisniku i uvek počinje sa prikazom opcija koje su najbolje za kupca. Sve kreće od početnog savetovanja i prikaza  svih opcija koje nudimo za istinski prilagođen kompjuterski sistem (Custom PC Build). Sa nama ne morate da budete kompjuterski genije, dovoljno je da znate svoje potrebe, a naši VIP stručnjaci će pomoći i suziti izbor na komponente koje su savršeno kompatibilne. Sastavite svoj sledeći računar optimalno prema vašoj meri i preuzmite kontrolu kako biste sklopili PC sistem savršeno prilagođen Vama.


U našoj ponudi imamo isključivo nove i kvalitetne komponente sa garancijom najpoznatijih svetskih brendova. Veliki deo su eksluzivni brendovi koje samo kod nas možete naručiti (NOCTUA, FRACTAL DESIGN, ALPHACOOL, THERMAL GRIZZLY. LIAN LI, HYTE...) i konstantno radimo da tu listu proširimo. Kada se koriste kućišta sa providnim stranicama, uvek posvećujemo veliku pažnju na unutrašnji izgled računara i menadžment kablova radi nesmetanog protoka vazduha.

Svi naši računari su projektovani sa ciljem da budu što tiši, a da to ne naškodi stabilnosti celog sistema. Zato u našoj ponudi imamo najveći izbor komonenti za hladjenje u Srbiji.

Svaki VIPHOUSE računar se testira i tek kada je 100% stabilan i radi potpuno ispravno može biti isporučen krajnjem korisniku.


Na vrh