VipHouse
VipHouse

AMD računari Gaming Desktop PC VIP kompjuteri

1
ukupno 6 proizvoda
Resetuj sve filtere

RAČUNARI

WinWin Cene

Gaming računari - VIP PC AMD Custom Computers

VIP kompjuteri

Vaš AMD desktop računar, na Vaš način. Izaberite iz velikog izbora komponenti i mi ćemo profesionalno sastaviti Vaš AMD kompjuter.

Našu ponudu čine AMD gaming računari, računari za kuću, računari za posao ili bilo koji drugi način upotrebe. Prema željama sastavljamo ponudu za AMD računare optimizovane za gejming, računare za profesionalne aplikacije i računare  za kućne - kancelarijske poslove. Naša VIP PC serija personalizovanih računara se pravi po narudžbini i isporučuje vrhunske performanse i zadovoljstvo u svakom pogledu. Za razliku od drugih proizvođača računara, mi ne verujemo da je najvažnija cena računara već da su to kvalitet i vrhunske specifikacije kompnenti koje ugrađujemo u AMD VIP PC desktop računare.

Sastavljanje i prodaja AMD kompjutera (kompjuteri za gaming, kompjuteri za kuću, kompjuteri za posao, gotovi kompjuteri)
Sastavljanje i prodaja AMD računara (računari za gaming, računari za kuću, računari za posao, gotovi računari)

Gaming PC - AMD kompjuterski sistemi napravljeni za igranje najnovijih igara, dizajnirani za vašu omiljenu igru i u skladu sa vašim budžetom. Kada kupite AMD računar za igre od nas, kupujete kompjuterski sisteme za igre koji su dizajnirali igrači, napravili igrači, za igrače! Mi ulažemo istu količinu energije, rada i vremena u svaki AMD prilagođeni računarski sistem koji isporučujemo kao i u naš sopstveni AMD gaming računar, jer razumemo koliko vam je važno da imate pravi AMD računar za igre! Pogledajte asortiman VIP PC AMD sistema za gaming po meri za vaše potrebe.

Gaming Computers, Napravite svoj Igrački PC računar - Gaming PC dizajnirani za vas. Svaki računar je jedinstveno umetničko delo kada napusti našu kompaniju - VIP PC. Rešenja za profesionalnu poslovnu primenu. Koristimo samo vrhunske komponente i nudimo profesionalnu podršku za najbolji izbor delova. Kupite nov AMD Ryzen gejmerski kompjuteri ili sa nama sklopite svoju idealnu konfiguraciju, jer naši AMD Ryzen kompjuteri su dizajnirani da podignu performanse na viši nivo.

Profesionalni AMD PC za posao i poduzetništvo - Moćni računari dizajnirani za zahtevne zadatke i upotrebe. Imamo specifične dizajne računara za sve, od radnih stanica za uređivanje fotografija do mašina za renderovanje dizajnirane da poboljšaju vaš posao i smanje vreme čekanja.

Kućni i kancelarijski PC - AMD Računari dizajnirani za svakodnevne potrebe kuće i kancelarije. Od laganog surfovanja internetom, opšte porodične upotrebe ili medija plejera. Naša PC rešenja za preduzeća pomažu da se smanje uska grla, spreče zastoje i poboljšaju efikasnost u radu.

VipHouse može da pruži najbolje rešenje ako želite računar visokih performansi sa vrhunskim kvalitetom izrade i odličnom podrškom. Svaki AMD desktop računar posebno prilagođen klijentu. Kombinujući najnapredniju tehnologiju sa dve decenije iskustva i obučenim timom za podršku, VIP PC Desktop računari pokrivaju sve vaše potrebe za performansama, kvalitetom i pouzdanošću.

Na vrh