VipHouse
VipHouse

AMD računari i kompjuteri: kompletna ponuda - gotove konfiguracije i sastavljanje po vašoj želji

Potreban vam je desktop računar sa vrhunskim performansama po konkurentskim cenama? Želite da za Vas sastavimo konfiguraciju sa AMD komponentama koja će savršeno odgovarati Vašim korisničkim potrebama? VipHouse vam predstavlja širok asortiman unapred kofigurisanih modela AMD VIP kompjutera, kao i pojedinačne AMD komponente za personalizovane konfiguracije prema vašim željama i potrebama!
1
ukupno 6 proizvoda
Resetuj sve filtere

 AMD računari: Sastavljanje i prodaja Ryzen kompjutera za gaming, posao, kućnu upotrebu, gotove VIP konfiguracije

Vaš AMD desktop računar, na Vaš način! Izaberite iz velikog asortimana komponenti i mi ćemo profesionalno sastaviti AMD kompjuter prema vašim željama i potrebama.

Bez obzira da li želite da kupite računar za svakodnevnu kućnu upotrebu, zabavu, posao i kancelariju, za učenje, gaming ili za obavljanje profesionalnih zadataka u zahtevnim aplikacijama, VipHouse Vam nudi savršeno rešenje! Pogledajte našu kompletnu ponudu AMD računara sa Ryzen procesorima nove generacije i kupite vrhunski VIP računar! 

Našu ponudu čine AMD gaming računari, profesionalni AMD računari za posao i preduzetništvo, kućni i kancelarijski kompjuteri, kao i kompjuteri za bilo koji drugi način upotrebe. Prema zahtevima kupaca sastavljamo ponudu za AMD računare optimizovane za igranje zahtevnih igrica, za profesionalne aplikacije ili za kućne - kancelarijske poslove. Naša VIP PC serija personalizovanih računara se pravi po narudžbini, i obezbeđuje vrhunske performanse i zadovoljstvo korisnika u svakom pogledu.

 Gaming PC Computers

AMD kompjuterski sistemi napravljeni za igranje najnovijih igara, dizajnirani za vašu omiljenu igru i u skladu sa vašim budžetom. VipHouse gejming računare konfigurišu i dizajniraju igrači, za igrače!   Mi ulažemo istu količinu energije, rada i vremena u svaki AMD prilagođeni računarski sistem koji isporučujemo kao i u naš sopstveni AMD gaming računar, jer razumemo koliko vam je važno da imate kompjuter koji će vam pružiti vrhunsko gejming iskustvo! Pogledajte naš asortiman unapred konfigurisanih VIP PC AMD sistema za gaming ili napravite svoj Gaming PC, dizajniran onako kako ste Vi zamislili! i za vas. Svaki računar je jedinstveno umetničko delo kada napusti našu kompaniju - VIP PC. Koristimo samo vrhunske AMD Ryzen komponente i nudimo profesionalnu podršku za najbolji izbor delova. Svi naši  kompjuteri dizajnirani su da podignu performanse na viši nivo.

 Profesionalni AMD PC za posao i poduzetništvo

Moćni računari konfigurisani za najzahtevnije zadatke i upotrebe, od radnih stanica za uređivanje fotografija i video zapisa, do mašina za renderovanje dizajniranih da poboljšaju vašu produktivnost i smanje vreme čekanja.

 Kućni i kancelarijski PC - AMD Računari 

Računari namenjeni za svakodnevne potrebe kuće i kancelarije. Od laganog surfovanja internetom, opšte porodične upotrebe ili medija plejera. Naša PC rešenja za preduzeća pomažu da se smanje uska grla, spreče zastoji i poboljša efikasnost u radu.

VipHouse može da pruži najbolje rešenje ako želite računar visokih performansi sa vrhunskim kvalitetom izrade i odličnom podrškom. Svaki AMD desktop računar posebno prilagođen klijentu. Kombinujući najnapredniju tehnologiju sa dve decenije iskustva i obučenim timom za podršku, VIP PC Desktop računari pokrivaju sve vaše potrebe i nude visoke performanse, kvalitet i pouzdanost.

 Izbor i konfigurisanje AMD računara: najčešća pitanja korisnika

Izbor odgovarajuće konfiguracije računara za buduće kupce je prilično kompleksan. Procesor, memorija, grafička kartica i ostali hardverski delovi - sve ovo može da bude pomalo zbunjujuće, posebno za korisnike koji nisu previše upoznati sa pojedinačnim karakteristikama komponenti. Zbog toga vam u našim prodajnim objektima na raspolaganju uvek stoje stručna lica koja će vam objasniti detalje i predložiti računar shodno vašim potrebama.

Jedan od svetskih proizvođača koji je poslednjih godina posebno popularan i cenjen zbog vrhunskih performansi, pouzdanosti i pristupačne cene je AMD. U našim maloprodajnim objektima i online prodavnici možete pronaći već konfigurisane VIP AMD računare koji su spremni za upotrebu, ali i računarske odnosno hardverske komponenete ovog renomiranog brenda za sastavljanje personalizovane konfiguracije

Ipak, čak i kada čuju dobru preporuku, korisnici uglavnom imaju neka dodatna pitanja o AMD računarima. Ovo su neka od najčešćih pitanja vezana za AMD kompjutere i komponente, kao i odgovori koji vam mogu pomoći da lakše odaberete pravu konfiguraciju i donesete najbolju odluku o kupovini. 

 Kako izabrati pravi AMD računar za sopstvene potrebe?

Prilikom odabira AMD računara, važno je pre svega uzeti u obzir faktore poput budžeta i vrste zadatka koje planirate obavljati na njemu. Sigurno je da će vam za igranje najnovijih igrica, video montažu, rendering ili CAD dizajn biti potrebni AMD računari sa najboljim Ryzen 7 ili Ryzen 9 procesorima, kao i grafičkim karticama iz serije Radeon RX. 

Sa druge strane, ako će vam računar prvenstveno služiti za kancelarijske poslove, kreiranje tekstova, tabela i rad sa podacima, neće vam biti neophodna tako “jaka” konfiguracija. AMD računari sa procesorima iz serije Ryzen 3 i neka povoljnija AMD-ova grafička kartica će u tom slučaju biti optimalna opcija za dobro korisničko iskustvo. 

Ukoliko vam je, pak, potrebna neka posebna konfiguracija računara sa AMD-ovim komponentama, VipHouse tim će sa zadovoljstvom saslušati vaše potrebe i sastaviti AMD računar po vašoj meri i željama.

 Da li je AMD računar pogodan za gaming?

AMD računari su odličan izbor za ljubitelje video igara, posebno zbog činjenice da pružaju visoke performanse po pristupačnijim cenama u odnosu na konkurenciju. AMD procesori i grafičke kartice mogu bez problema podržati najzahtevnije i najnovije igrice i prikazati najsitnije detalje, menjajući sa lakoćom frejmove bez bilo kakvog seckanja. Sigurno je da ćete na AMD računarima moći bez zamrzavanja slike i “kočenja” da uživate u najnovijim igricama i u vrhunskoj grafici. Treba napomenuti i da je cena AMD procesora za nijansu niža u odnosu na procesore glavnog konkurenta Intela, i da je to još jedan od razloga što se veliki broj kupaca odlučuje za AMD računare.  

 Da li AMD podržava tehnologije poput ray tracing-a?

AMD nudi podršku za ray tracing tehnologiju putem svojih grafičkih kartica. Ray tracing tehnologija omogućava da svetlina i senka u igricama budu toliko realni baš kao kada se krećete tokom dana. Za prave gejmere, iskustvo koje se jednostavno mora doživeti. 

 Da li AMD procesori mogu da izdrže multitasking i budu produktivi?

AMD procesori srednjeg i visokog ranga sa više jezgara i niti nemaju gotovo nikakve probleme u radu pri multitaskingu. Jednostavno, veoma lako prevazilaze zadavanje više komandi u isto vreme. To ih čini idealnim izborom za korisnike koji često rade sa zahtevnim aplikacijama, poput softvera za video editing ili CAD programa za modeliranje složenih figura. Uz procesore serije Ryzen 7 ili Ryzen 9, kao i uz grafičke karte AMD Radeon RX serije možete otvoriti koliko god želite tabova, renderovati najzahtevnije oblike i igrati najnovije igrice bez problema i kočenja.

 Kako se AMD Ryzen procesori razlikuju po serijama (Ryzen 3, Ryzen 5, Ryzen 7 i Ryzen 9)?

AMD računari se međusobno mogu razlikovati po mnogo čemu, ali je najuočljivija i najbitnija razlika u broju jezgra i niti, u radnom taktu i keš memoriji. Serije poput Ryzen 3 obično nude osnovne performanse za svakodnevne zadatke. Tako na primer, AMD Ryzen 3 4300G procesor radi na 3.8GHz do 4.0GHz, ima 4 jezgra i 8 niti (logičkih jezgara), kao i keš memoriju od 4MB. 

Sa druge strane, najjači AMD procesori Ryzen 9 serije bez problema odgovaraju na velike i najzahtevnije radne zadatke kao što su video editing ili gaming. Na primer, AMD Ryzen 9 7950X3D Tray Gaming AM5 procesor ima osnovnu frekvencu od 4,2 GHz i turbo frekvencu od čak 5,7GHz, 16 jezgara i 32 logička jezgra (niti), dok je keš memorija čak 128MB

 Kakva je podrška AMD-a za overclocking?

AMD pruža podršku za overclocking na svojim procesorima, što omogućava korisnicima da povećaju brzinu procesora iznad fabričkih postavki radi postizanja dodatnih performansi. To znači da će procesor, ali i računar generalno brže raditi. Međutim, važno je imati odgovarajuće hlađenje i razumeti potencijalne rizike overclockinga. Nijedan proizvođač delova za računare vam neće savetovati overclocking, jer ukoliko pojačate rad pojedinih delova sisema sam sistem će postati manje stabilan, pa će i kvarovi brže nastati. 

 Kakva je energetska efikasnost AMD procesora?

AMD procesori nude konkurentnu energetsku efikasnost, posebno oni iz novijih generacija.  Serije AMD Ryzen procesora 5, 7 i pogotovo 9 su poznate po svojoj sposobnosti da pružaju visoke performanse uz relativno nisku potrošnju energije. To znači da se neće previše zagrevati, čak i pri prilično zahtevnim operacijama obrade podataka, poput igranja igrica ili renderovanja. 

Na vrh