VipHouse
VipHouse

Setovi periferija za računare: komplet tastatura, miš, slušalice, podloge

Predstavljamo vam VipHouse ponudu računarskih periferija u setovima. Širok asortiman 2 u 1, 3 u 1 i 4 u 1 periferijskih kompleta za računare - žičane i bežične tastature, miševi, slušalice i podloge poznatih proizvođača za gejming, poslovne korisnike i svakodnevnu upotrebu. Koristite filtriranu pretragu i brzo i lako pronađite komplet koji najviše dogovara vašim korisničkim potrebama!
3
ukupno 64 proizvoda
Resetuj sve filtere
920-012240
Logitech 920-012240
Logitech
Raspoloživ za online kupovinu
8.799,00 RSD
920-011614
Logitech 920-011614
Logitech
Raspoloživ za online kupovinu
32.699,00 RSD
4X31N50747
Lenovo 4X31N50747
Lenovo
Raspoloživ za online kupovinu
7.290,00 RSD
920-012239
Logitech 920-012239
Logitech
Raspoloživ za online kupovinu
8.799,00 RSD
9SR36AA#BED
HP 9SR36AA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
2.890,00 RSD
4X31K03968
Lenovo 4X31K03968
Lenovo
Raspoloživ za online kupovinu
13.790,00 RSD
A4-F1110
A4Tech A4-F1110
A4Tech
Raspoloživ za online kupovinu
1.890,00 RSD
4R013AA#BED
HP 4R013AA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
6.690,00 RSD
9SR36AA
HP 9SR36AA
HP
Raspoloživ za online kupovinu
3.090,00 RSD
A4-F1010 US
A4Tech A4-F1010 US
A4Tech
Raspoloživ za online kupovinu
2.090,00 RSD
GX30M39606
Lenovo GX30M39606
Lenovo
Raspoloživ za online kupovinu
4.090,00 RSD
4R009AA#BED
HP 4R009AA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
6.290,00 RSD
2V9E6AA
HP 2V9E6AA
HP
Raspoloživ za online kupovinu
3.499,00 RSD
4R016AA#BED
HP 4R016AA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
9.399,00 RSD
KBS-ECLIPSE-M500
Gembird KBS-ECLIPSE-M500
Gembird
Raspoloživ za online kupovinu
6.890,00 RSD
1 2 3

 Računarska periferija

VipHouse vam nudi širok asortiman računarske periferije u kompletima koji će vam pomoći da se igranje igrica pretvori u vrhunsko gejming iskustvo, ali i da povećate produktivnost na poslu. Sa fokusom na kvalitet i vrhunske performanse, nudimo vam najkvalitetnije tastature, miševe, slušalice i podloge po povoljnim cenama sa raznim pogodnostima za kupovinu. Možete odabrati dva, tri i četiri u jedan setove, u skladu sa vašim potrebama. 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi kompleta iz naše ponude, kontaktirajte nas putem forme na sajtu, telefonom ili lično u prodavnici. Potrudićemo se da vam damo jasne informacije i ponudimo predlog za najbolju kupovinu računarske periferije koja vam je potrebna. 

 Žičane i bežične tastature, miševi i slušalice 

Postoje dve vrste računarskih periferija - žičane i bežične. Žičane periferije koriste fizički kabl za povezivanje sa računarom i međusobno, dok bežične koriste tehnologije poput Bluetootha ili Wi-Fi-a za bežičnu vezu. Glavna prednost bežičnih je lakša instalacija. Nema kablova po stolu i čitav prostor, kancelarija ili gejmerska soba će izgledati urednije. 

Sa druge strane, moraćete povremeno da promenite baterije, a može se dogoditi da vam se baterija isprazni baš kada vam je najviše potrebna. Na kraju, i cena bežičnih periferija uglavnom je nešto viša u odnosu na žičane modele. Odluka o tome koju od dve vrste periferija odabrati zavisi od ličnog stava. 

 Vrste računarskih periferija koje možete pronaći u našim prodavnicama

Ponuda VipHouse-a obuhvata širok izbor tastatura, miševa, slušalica, kao i podloga za miševe. Kompleti iz našeg asortimana namenjeni su gejmerima, poslovnim korisnicima, ali i za svakodnevnu upotrebu. Bez obzira da li ste strastveni gejmer koji traži preciznu kontrolu i visoku brzinu reakcije ili poslovni čovek koji zahteva pouzdane alate za efikasno obavljanje posla, u VipHouse-u ćete pronaći savršeno rešenje za svoje potrebe

Kod nas možete kupiti komplete poznatih svetskih proizvođača računarskih periferija: HP, Lenovo, Asus, Logitech, Gembird, Marvo, A4Tech, Microsoft. Cene kompleta su pristupačnije u odnosu na cene pojedinačnih modela, a kompatibilnost besprekorna. 

 Najčešća pitanja i odgovori u vezi kupovine setova računarske periferije

Kupovina računarske periferije često ume da bude izazovna, u smislu koji model tastature, miša ili slušalica odabrati. Ako niste u potpunosti sigurni i imate bilo kakve nedoumice u vezi kupovine, evo nekoliko najčešće postavljanih pitanja od strane kupaca i odgovora na njih koji vam mogu biti od koristi.

 Kako odabrati dobru tastaturu?

Izbor odgovarajuće tastature zavisi od toga u koju svrhu ćete je najviše koristiti. Ukoliko ćete na vašem računaru igrati igrice, onda bi svakako vaš izbor trebao da bude tastatura iz nekog gejmerskog seta. Sa druge strane, ako vam je potrebna tastatura za obavljanje poslovnih zadataka, u našoj ponudi možete pronaći i komplete namenjene poslovnim korisnicima

Još jedna bitna podela je na mehaničke i membranske tastature. Mehaničke ispod svakog tastera imaju svičeve (mikroprekidače). Dugotrajnije su od membranskih i dobar su izbor za ljude koji dosta kucaju na tastaturi (uključujući i gejmere). Sa druge strane, membranske tastature ispod svakog tastera imaju savitljivu membranu. Njihova najveća prednost je niža cena u odnosu na mehaničke.  

 Koji miš da odaberem?

Baš kao i kada su u pitanju tastature, broj proizvođača i modela kompjuterski miševa je zaista velik. Na našem sajtu i u prodavnicama možete pronaći pojedinačne modele, kao i miševe u kompletu sa drugom opremom vodećih svetskih brendova kao što su Logitech, Gembird, Marvo, HP, A4Tech, Asus, Lenovo i drugi. Takođe, važno je i za koju namenu vam je potreban miš, jer postoje žičani i bežični, kao i klasični i gejmerski modeli. 

Drugi važni faktori pri odabiru miša uključuju ergonomiju, osetljivost, broj i raspored tipki, kao i vrstu senzora. Bitno je odabrati model koji odgovara vašoj ruci i načinu korišćenja.

 Kako odabrati odgovarajuće gejmerske slušalice?

Izbor gejmerskih slušalica može biti ključan za vaše iskustvo igranja igrica. Kvalitetne slušalice imaju jake visoke tonove, pun bas i dobru izolaciju od buke sa strane. Ukoliko glasovno komunicirate sa saigračima tokom gejminga onda svakako slušalice moraju imati i mikrofon. 

Važno je i da vam slušalice dobro “legnu” na glavu i uši. Podesiva traka i mekani jastučići za uši su prioritet. Na kraju, proverite i kompatibilnost sa ostalom vašom računarskom opremom. Setovi ili kompleti računarskih periferija su uvek dobar izbor. Tako na primer, u našoj ponudi možete pronaći Gembird Phantom Gaming 4 u 1 komplet GGS-UMGL4-01 po veoma pristupačnoj ceni, a koji će zadovoljiti sve vaše potrebe vezane za gejming. 

 Da li je bolje kupiti računarske periferije u kompletu ili svaku posebno?

Naš asortiman obuhvata veliki broj miševa, tastatura, podloga za miševe i slušalica vrhunskog kvaliteta koje možete kupiti kako bi vaš korisnički doživljaj bio vrhunski. Međutim, ponekad se može dogoditi da neki od perifernih uređaja jednostavno nisu kompatibilni. 

Takođe, možda ste primetili da periferije koje proizvodi ista kompanija bolje funkcionišu zajedno nego kada su proizvođači različiti ili jednostavno želite da vam svi periferni uređaji budu od istog proizvođača. Iz tog razloga, kako bismo svojim cenjenim kupcima dali još jednu mogućnost izbora, nudimo periferijske setove 2 u 1, 3 u 1 i 4 u 1. 

Potpuni komplet 4 u 1 čine tastatura, miš, podoga za miša i slušalice. Na pitanje šta je bolje kupiti, komplet ili svaki periferijski uređaj odvojeno, odgovor je teško dati i sve je stvar ukusa i onoga šta vam se više dopada. Međutim, ukoliko želite potpuni ugođaj, malu prednost dajemo periferijskim setovima. Kompatibilnost je zagarantovana, a i vizuelni doživljaj je bolji.

 Koja je prednost kupovine kompleta računarske periferije poznatih proizvođača?

Kupovina kompleta periferije poznatih brendova obično donosi veću sigurnost u pogledu kvaliteta, pouzdanosti i podrške. Vodeći proizvođači često nude veće garancije i bolju podršku korisnicima. Jedna od najvećih prednosti je svakako ta što je kompatibilnost među uređajima u kompletu besprekorna. 

Sa druge strane, uz vrhunski kvalitet obično dolazi i nešto viša cena. Međutim, u VipHouse online prodavnici postoji zaista širok asortiman računarske periferije u kompletu od najrazličitijih proizvođača. Između ostalih, i onih koji su najpoznatiji i spadaju u sam vrh kada je u pitanju industrija računarske opreme, kao što su Logitech, Gembird, A4Tech, HP, Asus ili Microsoft. Shodno tome, lako ćete pronaći komplet periferije koji odgovara vašim korisničkim potrebama, ali i vašem budžetu. 

Na vrh