VipHouse
VipHouse

All in One računari - kompletna ponuda

U želji da izađemo u susret potrebama što većeg broja korisnika, u svoj prodajni asortiman uvrstili smo i All in One modele računara koji mogu da zadovolje sve vaše potrebe, od intenzivnog gejminga do složenih poslovnih zadataka. U našim prodajnim objektima i na VipHouse sajtu možete pronaći modele najpoznatijih brendova kao što su HP, Lenovo i Asus koji donose vrhunske performanse i praktičnost u jednom paketu. Osiguravamo da svi proizvodi iz naše ponude budu dostupni po konkurentnim cenama i uz povoljne uslove kupovine. Iskoristite filtriranu pretragu i pronađite odgovarajući model za sebe!
2
ukupno 44 proizvoda
Resetuj sve filtere
9S2U3EA#BED
HP 9S2U3EA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
83.800,00 RSD
A0DS2EA#BH5
HP A0DS2EA#BH5
HP
Raspoloživ za online kupovinu
77.300,00 RSD
9D5Z2EA#BED
HP 9D5Z2EA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
96.100,00 RSD
7Y0P1EA#BED
HP 7Y0P1EA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
73.200,00 RSD
A0DX1EA#BED
HP A0DX1EA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
90.800,00 RSD
A02P8EA#BED
HP A02P8EA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
101.000,00 RSD
A0DW9EA#BED
HP A0DW9EA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
80.300,00 RSD
A0DW7EA#BED
HP A0DW7EA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
128.700,00 RSD
A0DX3EA#BED
HP A0DX3EA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
71.200,00 RSD
A0DW8EA#BED
HP A0DW8EA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
114.100,00 RSD
A0DS1EA#BED
HP A0DS1EA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
91.800,00 RSD
A0DS0EA#BED
HP A0DS0EA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
105.200,00 RSD
85F10EA#BED
HP 85F10EA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
64.000,00 RSD
A0DX0EA#BED
HP A0DX0EA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
119.400,00 RSD
1 2

 Otkrijte naš asortiman All-In-One računara

U potrazi ste za novim računarom? Odustali ste od laptop varijante, jer prenosivost nije prioritet, ali niste u potpunosti impresionirani glomaznim proporcijama tradicionalnog računara u tower obliku? Za takve situacije najbolji izbor je "sve u jednom" računar.

Ako niste upoznati sa terminom All-In-One PC i ne znate šta to konkretno znači, olakšaćemo vam! U suštini, to je smanjeni izgled i oblik kompjutera koji objedinjuje sve elemente tradicionalnog desktop računara – monitor, kućište, tastaturu, miša itd. – u jednu, elegantno integrisanu jedinicu. Računari sve u jednom dizajnirani su da ponude kompaktnije, praktičnije i elegantnije iskustvo radne površine. Ako želite procesorsku snagu stonog računara, ali biste radije da dolazi u kompaktnijem, pametnije dizajniranom pakovanju, model All in One bi mogao biti upravo ono što tražite.

Kako koncept All in One raste u popularnosti, sve veći broj proizvođača usmerava svoje napore na razvoj računara koji štede prostor i koji u isto vreme odgovaraju različitim zahtevima korisnika. Naš asortiman obuhvata All in One modele inovativnog dizajna poznatih proizvođača kao što su HP, Lenovo i Asus, koji su odavno postavili standard za moćne desktop računare.

U našoj ponudi pronaći ćete sve što vam je potrebno - od računara za igranje opremljenih GPU-om do modela sa ekranima osetljivim na dodir koji vam omogućavaju da se krećete po radnoj površini isto kao kod pametnog telefona.

Krenite u pretraživanje VipHouse All-In-One PC kolekcije i otkrijte zašto je ovaj novi koncept u dizajnu desktop računara toliko tražen poslednjih godina.

 Najčešća pitanja i odgovori o kupovini All-in-One računara

Kao i kod bilo koje kupovine, ponekad je teško odabrati pravi model kompjutera i sasvim je normalno da imate nedoumice pri izboru All in One računara, kao relativno novog koncepta. Kako bismo razrešili vaše eventualne dileme, dajemo odgovore na najčešća pitanja kupaca koji će vam pomoći u donošenju odluke o kupovini. Ukoliko pitanje i odgovor koji vas zanimaju ne nađete u daljem tekstu, budite slobodni da nas kontaktirate, a naši zaposleni će vam sa zadovoljstvom dati dodatno pojašnjenje.

 Šta je All-in-One računar?

Standardni desktop računar ima monitor, kućište, tastaturu i miša koji su zasebne jedinice jednog računarskog sistema. Kod All-in-One računara to nije slučaj. Kućište u kome su smešteni procesor, matična ploča, SSD, RAM, grafička kartica i druge hardverske komponente je integrisano u monitor. Dakle, ukoliko se odlučite za All in One računar, pred sobom ćete imati nešto deblji monitor (malo deblji od laptopa), ali u kome je smeštena celokupna hardverska konfiguracija jednog računara. 

 Koje su prednosti All in One računara?

All in One računari su kompaktni i ne zahtevaju puno prostora. Zapravo, od svih modela računara, uključujući standardne desktop i laptop kompjutere, All in One modeli zauzimaju najmanje mesta. Njihova veličina je onolika koliki je monitor. 

Jednostavni su za instalaciju i ne zahtevaju dodatne kablove i komponente, što olakšava postavljanje na bilo kom mestu u kancelariji ili sobi. Sa druge strane, imaju elegantan i moderan dizajn koji se uklapa u različite enterijere i na taj način daju dodatnu modernu notu vašem domu. 

 Koje su mane All in One računara?

Manja mogućnost nadogradnje: U većini slučajeva All in One računari se ne mogu nadograđivati, kao što je to slučaj kod standardnih desktop računara. Jednostavno, ono što kupite, to ćete imati dok računar traje. Ipak, uzmite u obzir činjenicu da je konfiguracija All in One računara dovoljno jaka da vam traje duži niz godina. 

Na primer, model Asus ExpertCenter E5 AiO E5402WVAK-UI53C2X All in One koji se nalazi u našoj ponudi opremljen je procesorom Intel Core i5, RAM DDR 4 od 16GB i SSD diskom sa 512 GB skladišnog prostora. Uz ovakvu konfiguraciju sigurno je da ćete moći da uradite mnogo toga i da vam neće biti potreban nov računar bar narednih nekoliko godina. 

 Koje faktore treba uzeti u obzir pri kupovini All in One računara?

Kao i kod svakog drugog kompjutera, bilo da je on desktop ili laptop, i kod “sve u jednom” računara najvažnije hardverske komponente su procesor, RAM i kapacitet skladišne memorije. One predstavljaju osnovu po kojoj se treba upravljati. U zavisnosti od vaših potreba, želja i budžeta, odabraćete i konfiguraciju koja vam najviše odgovara. 

Ukoliko planirate da koristite kompjuter radi gejminga ili da radite sa grafikom (uređujete video materijal, renderujete ili modelirate), trebali biste razmotriti i grafičke performanse All in One računara. Pre svega, koju grafičku karticu, kao i grafički procesor i brzinu ima konkretan model.

Na kraju, ne zaboravite da odaberete i odgovarajuću veličinu ekrana. Premerite prostor gde ćete postaviti All in One kompjuter kako ne biste kupili preveliku ili premalu jedinicu. 

 Da li All in One računar dolazi sa tastaturom i mišem?

Većina All in One modela dolazi sa tastaturom i mišem, ali uvek je dobro proveriti specifikacije uređaja pre kupovine. Postoje i opcije All in One računara koji imaju interaktivan ekran (na dodir), pa ukoliko želite da se oslobodite računarske periferije, miša i tastature, možete uzeti u obzir i ovakvo rešenje. 

H3: Koji operativni sistem koriste All in One računari?

Ovakvi modeli, ako imaju instaliran OS, najčešće dolaze sa Windows operativnim sistemom, a koriste se i macOS ili Linux. Ipak, imajte na umu da najveći broj All in One kompjutera koje možete kupiti u prodavnicama nema instaliran operativni sistem. Naravno, ukoliko izaberete All in One računar bez operativnog sistema, možete kupiti neki od Microsoft-ovih OS paketa koje imamo u ponudi i instalaciju prepustiti našem osoblju. 

 Da li All in One računari imaju integrisanu kameru i zvučnike?

Većina modela dolazi sa integrisanom kamerom i zvučnicima, ali pre kupovine ipak proverite specifikacije kako biste se uverili. Ukoliko i tada niste sigurni, naš Call Centar i ljubazni prodavci vam uvek stoje na raspolaganju. 

 Koje su popularne marke All in One računara?

Postoji zaista puno brendova koji proizvode All in One računare i čije modele možete pronaći na našem tržištu. Mi se trudimo da VipHouse asortiman bude raznolik u pogledu cene, ali i izbora proizvođača. U našim prodavnicama i na VipHouse web shop-u možete kupiti All in One računare najrenomiranijih brendova kao što su HP, Asus i Lenovo. Ukoliko vas zanima i neka druga marka, molimo vas da nas kontaktirate. 

Na vrh