VipHouse
VipHouse

InkJet štampači

Predstavljamo vam VipHouse asortiman InkJet štampača robnih marki Epson, HP i Canon! U ponudi imamo crno-bele (mono) ili kolor InkJet štampače u boji, za kuću ili kancelariju, sa jednostranim ili dvostranim štampanjem u različitim rezolucijama, pa ćete lako moći da pronađete model za sebe. Za brzu i laku pretragu koristite dostupne filtere i pronađite InkJet štampač koji će najbolje odgovarati vaši poslovnim ili ličnim potrebama.
1
ukupno 15 proizvoda
Resetuj sve filtere
N4K99C
HP N4K99C
HP
Raspoloživ za online kupovinu
38.200,00 RSD

Najčešća pitanja i odgovori u vezi kupovine InkJet štampača

Zbog širokog asortimana i štampača različitih karakteristika, izbor modela ponekad može biti izazovan. Kako bismo vam bar malo pomogli da donesete pravu odluku o kupovini, evo nekoliko odgovora na najčešća pitanja naših kupaca.

Kako da odaberem pravi InkJet štampač za sopstvene potrebe?

Pri izboru InkJet štampača, najbolje je da prvo precizirate koje su vaše potrebe. Razmislite o tome u koju svrhu ćete ga pretežno koristiti i u kom obimu. Da li ćete štampati fotografije svih boja, crno bele dokumente ili i jedno i drugo? Da li ćete ga koristiti svakodnevno ili povremeno? Odgovori na ova pitanja pomoći će vam da suzite izbor. Zatim obratite pažnju na karakteristike. Uzmite u obzir brzinu štampe, troškove potrošnog materijala (mastila), kao i kapacitet papira koji može da se stavi u fioku.

Koje su osnovne karakteristike InkJet štampača

InkJet štampači su popularan izbor zbog jednostavne upotrebe i povoljnije cene u odnosu na laserske. Oni koriste tečni toner (mastilo) koji se raspršuje na papiru i na taj način ostavlja trag (boju) ili štampu. Što se tiče dizajna, imaju jednostavniji mehanizam za štampanje pa su lakši i često po dimenzijama manji od laserskih. Ova karakteristika korisnicima daje mogućnost da ih smeste u prostor u koji inače ne bi mogao da stane laserski štampač. Još jedna velika prednost InkJet štampača u odnosu na laserske je to što pružaju mogućnost štampe na različitim vrstama papira, kao što su običan papir, folija za fotografije, nalepnice, pa čak i neke tkanine.

VipHouse asortiman InkJet štampača

U našoj ponudi možete pronaći različite modele InkJet štampača svetski poznatih brendova kao što su Epson, HP ili Canon. Dostupni su crno-beli i štampači u boji. Kada je u pitanju kvalitete štampe, jedna od ključnih karakteristika je rezolucija. U VipHouse asortimanu možete pronaći modele koji imaju rezoluciju od čak 5.760 x 1.440 dpi (tačaka po inču), tako da ovi InkJet štampači mogu štampati neverovatno precizne slike odličnog kvaliteta. Naravno, za ovu rezoluciju ćete se odlučiti ako vam je potrebna precizna štampa, ali imajte na umu da su štampači sa ovako visokom rezolucijom sporiji.

Da li InkJet štampači mogu da imaju wireless, tj. bežično povezivanje?

Da, mnogi modeli InkJet štampača podržavaju bežično povezivanje putem Wi-Fi mreže, omogućavajući zadavanje komandi štampanja sa mobilnog telefona, tableta, laptopa ili nekog drugog računara. Ova funkcija im daje veću fleksibilnost i praktičnost.

Kolika je brzina štampe kod InkJet štampača?

Brzina štampe za inkjet štampač može značajno varirati u zavisnosti od modela i svrhe štampača. Generalno, brzina se meri u stranicama po minutu (ppm). Osnovni modeli za kućnu upotrebu imaju brzinu štampe od 5 do 10 ppm za crno-belu štampu i 3 do 7 ppm za štampu u boji. Srednji modeli za kancelarijsku upotrebu su brži i mogu da štampaju od 15 do 20 ppm za crno-belu štampu i 10 do 15 ppm za štampu u boji. Profesionalni (Pro) i najnapredniji poslovni modeli mogu da štampaju više od 20 ppm za crno-belu štampu i oko 15 do 20 ppm za štampu u boji. Za svaki štampač pogledajte konkretnu vrednost. Cena za svaki štampač se povećava sa brzinom.

Šta je ITS kod inkjet štampača?

ITS (Ink Tank System) kod inkjet štampača označava sistem sa rezervoarima za mastilo. Ovaj sistem koristi veće, ponovo punjive rezervoare za mastilo umesto tradicionalnih malih patrona. Prednosti ITS štampača uključuju niže troškove po stranici, mogućnost štampanja većih količina bez čestog menjanja patrona, i ekološku održivost, jer se smanjuje količina otpada od starih patrona.

Koliko često treba menjati patrone sa mastilom?

Činjenica je da se InkJet štampači prazne brže nego laserski, ali ta razlika nije drastična. Naravno, zamena patrona odnosno dopuna mastila u štampaču zavisi od toga koliko ga često upotrebljavate i koja boja se najviše koristi. Štaviše, kod pojedinih modela možete dokupiti samo boju i sami je ubaciti u ketridže.

Da li se štampač u VipHouse može kupiti na odloženo?

Da, u našim maloprodajnim objektima pored gotovinskog i plaćanja platnim karticama banaka, možete kupovati i odloženim plaćanjem čekovima građanja (do 12 rata bez kamate).

Na vrh