VipHouse
VipHouse

Kuleri i CPU Hladnjaci | Oprema za vazdušno hlađenje

Kako odabrati kuler za vaš procesor? VipHouse ima najveći asortiman vazdušnih hladnjaka i opreme za hlađenje CPU-a. Kod nas možete nabaviti najbolje kuler za procesor i sisteme hlađenja kako biste održavali optimalne temperature i sprečili pregrevanje vašeg procesora. Izaberit najbolje rešenje sa našim kulerima za svoj procesor.
3
ukupno 68 proizvoda
Resetuj sve filtere
NA-FD1 Na akciji
Noctua NA-FD1
Noctua
Raspoloživ za online kupovinu
1.500,00 RSD 1.990,00 RSD
NA-HC6.white Na akciji
Noctua NA-HC6.white
Noctua
Raspoloživ za online kupovinu
1.500,00 RSD 3.490,00 RSD
NA-HC6 black Na akciji
Noctua NA-HC6 black
Noctua
Raspoloživ za online kupovinu
500,00 RSD 3.490,00 RSD
NA-HC2 white Na akciji
Noctua NA-HC2 white
Noctua
Raspoloživ za online kupovinu
900,00 RSD 1.990,00 RSD
RC-TN120-B1
NZXT RC-TN120-B1
NZXT
Raspoloživ za online kupovinu
8.300,00 RSD
RC-TN120-W1
NZXT RC-TN120-W1
NZXT
Raspoloživ za online kupovinu
8.300,00 RSD
EY3A008
Endorfy EY3A008
Endorfy
Raspoloživ za online kupovinu
5.800,00 RSD
NM-AMB12 chromax.black
Noctua NM-AMB12 chromax.black
Noctua
Raspoloživ za online kupovinu
600,00 RSD
1 2 3

Kuleri i oprema za hlađenje
Korišćenje CPU kulera (CPU COOLER) za hlađenje računara je važan način da vaše mašine rade optimalno. Svaka tehnika hlađenja je jedinstvena i uključuje niz različitih uređaja. Kada računari obavljaju teže aktivnosti, mogu imati tendenciju pregrevanja. Instaliranje kvalitetinih CPU KULERA (HLADNJAK) će pomoći da se ukloni višak toplote sa procesora i omogućiće računaru da nastavi da obavlja svoje operacije efikasnije. Uz kvalitetne CPU Hladnjake možete uživati u boljim performansama i tišem radnom okruženju.

Hladnjaci štite CPU od pregrevanja
Hladnjaci igraju glavnu ulogu u zaštiti CPU-a od pregrevanja. Izrađuju se prvenstveno od aluminijuma ili bakra. Hladnjaci imaju visoku toplotnu provodljivost da bi omogućili rashladnim elementima CPU-a da apsorbuju toplotu. Hladnjaci zatim raspršuju višak toplote u okolno okruženje, bilo zračenjem ili konvekcijom i održavaju temperaturu na bezbednom i kontrolisanom nivou. Hladnjaci imaju velike površine da bi lakše odveli toplotu sa procesora.

Vodena hlađenja - CPU tečni sistemi hlađenja 
Hlađenje računara koje uključuje tečno hlađenje sa radijatorima su veoma efikasni u upravljanju emisijom toplote. Vodena hlađenja koriste odgovarajuće tečnosti da brzo odvode toplotu iz CPU-a. Ove tečnosti imaju bolju toplotnu provodljivost i prenose toplotu mnogo brže od vazduha, tako da računar nastavlja da radi na prihvatljivom nivou temperature. CPU Vodena hlađenja takođe pomažu u smanjenju emisije buke iz računara. To je zato što se Vodena hlađenja oslanjaju na tečnost da rasprši većinu toplote. Ovo omogućava ventilatorima da rade pri malim brzinama veći procenat vremena.

Izbor kuler za vaš procesor - VipHouse

Od kompaktnih CPU kulera koji se uklapaju u mini kućišta do većih CPU hladnjaka koji nude niže temperature i smanjenu buku. Uvek prvo proverite da li je izabrani hladnjak kompatibilan sa vašim specifičnim CPU podnožijem - soketom, da neće ometati druge komponente na vašoj matičnoj ploči kao što su RAM ili grafička karta i da li će stati u vaše kućište.

Na vrh