VipHouse
VipHouse

Laptopovi - kompletna ponuda laptop i notebook računara

Ako želite da kupite lapotop sa vrhunskim performansama i po pristupačnoj ceni, na pravom ste mestu! VipHouse vam predstavlja širok asortiman lapotop i notebook računara vodećih svetskih proizvođača. Na stanju imamo najnovije i najtraženije modele HP, Lenovo, Asus, Dell, Gigabyte, Apple jeftini laptopovi svih dijagonala ekrana! Bilo da vam je potreban za zabavu, posao i kancelariju, za učenje ili za gaming, u našoj prodavnici pronaći ćete prenosni računar sa karakteristikama koje najviše odgovaraju vašim korisničkim potrebama. Pogledajte našu kompletnu ponudu, iskoristite filtriranu pretragu laptopova i pronađite najjeftiniji model za sebe!
28
ukupno 668 proizvoda
Resetuj sve filtere
2W8Z5EA
HP 2W8Z5EA
HP
Raspoloživ za online kupovinu
43.200,00 RSD
6S7E1EA/16
HP 6S7E1EA/16
HP
Raspoloživ za online kupovinu
117.100,00 RSD
A0DQ2EA#AKQ
HP A0DQ2EA#AKQ
HP
Raspoloživ za online kupovinu
67.900,00 RSD
93T02EA#BED
HP 93T02EA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
57.300,00 RSD
8D059EA
HP 8D059EA
HP
Raspoloživ za online kupovinu
61.700,00 RSD
6S6U4EA#BED
HP 6S6U4EA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
99.300,00 RSD
8C9R5EA#BH5
HP 8C9R5EA#BH5
HP
Raspoloživ za online kupovinu
58.200,00 RSD
9M469AT#BED
HP 9M469AT#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
124.700,00 RSD
819W0EA#BED
HP 819W0EA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
189.100,00 RSD
723V4EA#BED
HP 723V4EA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
114.900,00 RSD
6S6U3EA#BED
HP 6S6U3EA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
73.600,00 RSD
6S7G4EA#ABB
HP 6S7G4EA#ABB
HP
Raspoloživ za online kupovinu
83.500,00 RSD
8C9R2EA#BED
HP 8C9R2EA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
59.900,00 RSD
9M3M4AT#BED
HP 9M3M4AT#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
85.700,00 RSD
8C9Y0EA#BED
HP 8C9Y0EA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
88.600,00 RSD
8C9E7EA#BED
HP 8C9E7EA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
71.600,00 RSD
8D056EA#BED
HP 8D056EA#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
84.900,00 RSD
9G1G8ET#BED
HP 9G1G8ET#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
95.100,00 RSD
969S4ET#BED
HP 969S4ET#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
108.900,00 RSD
969Q3ET#BED
HP 969Q3ET#BED
HP
Raspoloživ za online kupovinu
112.100,00 RSD
1 2 3 4 5 6 ... 27 28

Pronađite laptop računar koji je savršen za vas!

Kada stari laptop računar (Notebook računar) uspori, prestane da radi ili jednostavno nema najnovije karakteristike koje su vam potrebne, vreme je da potražite nov model. Popularni brendovi kao što su HPLenovoASUSGigabyteAcer ili Dell, nude najnovije tehnologije za rešavanje svih vaših zadataka sa pristupačnim cenama.

Različiti tipovi procesora, kapaciteti SSD-a, HDD-a, RAM-a, različite rezolucije i tipovi ekrana, osvetljene tastature i brojne druge funkcije dodatno prilagođavaju određeni model potrebama korisnika. Takođe, za sve one korisnike kojima je bitan dizajn, danas su na tržištu zastupljeni modeli elegantnih i tankih aluminijumskih kućišta i klasičnih crnih kompozitnih materijala. Od klasičnih modela, konvertibilnih 2u1 laptopova do gaming laptop računara za ljubitelje video igara, sve ove opcije lako možete pronaći u našoj ponudi.

Ako započinjete potragu za novim laptopom a niste sigurni kakav je model najbolji za vaše potrebe, u skladu sa budžetom kojim raspolažete, VipHouse nudi stručne savete i pomoć u izboru i kupovi. Kroz ceo proces će Vas provesti naši specijalisti za laptopove i kroz različite dostupne opcije preporučiti najbolje opcije na osnovu toga kako planirate da ga koristite i koliko novca ste spremni da izdvojite za kupovinu.

Gaming laptopovi 

Gaming laptop računari su namenjeni igranju zahtevnih igara. Potrebna vam je snažna kofiguracija da uronite u realistične svetove današnjih video igara. Gaming modeli nude brze procesore, veliku količinu RAM-a i snažne grafičke karte koje su najvažnija komponenta. VipHouse ponuda obuhvata modele i opcije koje vode računa o budžetu, pogodne za povremeno igranje, ali i modele koji omogućavaju maksimalne performanse i vrhunsko korisničko iskustvo za svakog gejmera i dominaciju nad protivnicima gde god da se nalazite. Koji god od ovih laptopova da odaberete, omogućiće vam da uronite u sveobuhvatni zvuk i živopisne prikaze.

Poslovni laptopovi

Poslovni laptop računari namenjeni su korisnicima koji najviše vremena provode radeći u office i poslovnim programima. Uvek spremni i pouzdani, poslovni i 2-u-1 laptopovi omogućavaju da budete produktivni u bilo kojoj sredini. Karakterišu ih tehnologije koje bezbednost podataka podižu na viši nivo, često dolaze sa korisnim fukcijama kao što su čitač otiska prsta i povećana autonomija baterije. U novije vreme popularni su poslovni laptopovi sa tehnologijom ekrana na dodir i podrškom za olovku.

Laptop računari za kućnu upotrebu 

Ovakvi modeli laptopova namenjeni su pre svega za obavljanje svakodnevnih poslova, kao što su surfovanje internetom, rad sa elektronskom poštom, gledanje filmova, slušanje muzike i slično. Poseduju karakteristike koje su sasvim dovoljne da se ovi uobičajeni zadaci mogu obavljati komotno i bez smetnji u radu. S obzirom da su namenjeni za nešto manje zahtevne korisnike, njihove performase su birane da pruže najbolji odnos kvaliteta i cene. Pa ako spadate u ovu grupu korisnika, laptop računar za kućnu upotrebu predstavlja najbolju kupovinu koja vam može doneti značajnu uštedu. 

Mobilne radne stanice 

Laptopovi za grafički dizajn, obradu fotografija i muzike, crtanje, montažu videa, projektovanje, 3D modelovanje nude snažne procesore i profesionalne grafičke karte uparene sa najkvalitetnijim ekranima za tačan prikaz boja. Drugi naziv za ovu vrstu laptop računara je mobilne radne stanice i najčešći su izbor za tehničke i kreativne profesionalce kojima su potrebne vrhunske performanse u pokretu.

Izbor laptop računara: odgovori na najčešća pitanja korisnika 

Odabrati laptop računar koji će savršeno odgovarati vašim korisničkim zahtevima nije uvek lak zadatak, pogotovu danas kada je na tržištu zastupljen zaista veliki broj modela različitih proizvođača. Istraživanje, čitanje recenzija i saveti stručnih lica su često jedini pravi put za donošenje ispravne odluke o kupovini. Pitanja na koja bi budući korisnici prenosnih računara želeli da dobiju odgovore pre nego što izaberu model za sebe su prilično različita, ali se neka od njih ipak češće ponavljaju nego druga. Evo naših odgovora na nekoliko najčešćih pitanja za koja se nadamo da će vam otkloniti osnovne nedoumice kada je u pitanju kupovina novog laptopa. 

Zašto kupiti laptop a ne desktop računar?

Najveća prednost laptopova u odnosu na desktop računare je to što su prenosivi. Niste vezani za jedno mesto (svoju radnu sobu ili kancelariju), već možete raditi na laptopu bilo gde, čak i u prirodi, sve dok vam traje baterija. 

Koji je najbolji laptop za mene?

Sve zavisi od vaših potreba, ali i od raspoloživog budžeta. Razmislite dobro koju osnovnu namenu će imati vaš novi laptop uređaj. Prema nameni možemo ih podeliti na one koji služe za kreativne poslove i zabavu, za posao i kancelariju, za studente - učenje, za gaming - igranje igrica i na kraju za svakodnevnu upotrebu.

Koje su osnovne karakteristike laptopova?

Kao i kod desktop računara, i kod laptopova postoje određene karakteristike na koje treba da obratite pažnju kada ih kupujete. Neke od najvažnijih su: procesor, grafička kartica, hard disk, RAM memorija, operativni sistem i baterija. Ukoliko nemate previše iskustva i niste sigurni šta donosi određena karakteristika, naši zaposleni će vam izaći u susret, detaljno objasniti sve karakteristike i na kraju, ukoliko vi to želite, dati i preporuku za određeni model laptopa shodno vašim potrebama. 

Koji procesor je najbolji za laptop?

Intel i AMD su najpopularniji brendovi procesora za laptopove. Za većinu korisnika biće dovoljni laptopovi sa Intel Core i3, i5 ili i7 procesorom, odnosno AMD Ryzen 3, 5 ili 7. Međutim, u našem asortimanu možete pronaći i modele moćnih performanski i gaming laptopove koji su opremljeni najnovijjom generacijom procesora od oba pomenuta proizvođača - Intel Core i9 ili  AMD Ryzen 9.

Kolikom RAM-a mi je potrebno?

Ukoliko vam je laptop potreban za osnovne operacije poput unosa podataka i kucanja tekstova i dokumenata, kreiranja jednostavnih tabela ili pretraživanja interneta i korišćenja nekih manje zahtevnih softvera i aplikacija, nije neophodno da kupujete laptop jakih performasi. Međutim, ako želite prenosivi računar za zahtevnije zadatke poput kreiranja i uređivanja video zapisa ili igranja video igara, preporuka je da laptop bude jači (sa najmanje 8GB RAM-a), kvalitetnijim procesorom i više skladišne memorije. Naravno, uzmite u obzir i to koliko novca imate na raspolaganju.

Da li je bolji SSD ili HD?

SSD diskovi spadaju u računarske komponente novije generacije. Solid State Drive ili skraćeno SSD je brži i pouzdaniji od Hard Disk Drive-a (HDD) i pruža bolje performanse. Zato se uvek preporučuje SSD za brže pokretanje sistema i aplikacija. Naravno, i cena SSD diskova je nešto veća. Može se reći da je HDD varijanta donekle prevaziđena i da se laptopovi sa klasičnim čvrstim diskom gotovo uopšte i ne proizvode. U našim prodavnica svi laptopovi koje imamo na stanju dolaze sa SSD diskom. 

Koju veličinu ekrana odabrati?

Još jedan odgovor koji isključivo zavisi od vaših potreba. Ukoliko se bavite editovanjem videa, fotografija ili modeliranjem, sigurno je da će vam više odgovarati laptop sa većom dijagonalom ekrana. Ukoliko često idete na put i potreban vam je laptop koji je lakši za nošenje i zauzima manje mesta, onda će vam više odgovarati manja dijagonala ekrana. U našim prodavnicama na lageru imamo laptop računare dijagonala od 13,5 pa sve do 18 inča. Najzastupljeniji, i u isto vreme najtraženiji modeli laptopovoa su oni sa dijagonalom ekrana od 15,6 inča, a zatim i oni od 17,3 inča.

Koje marke laptopova mogu pronaći u vašoj radnji?

Nudimo zaista veliki izbor laptopova svetski poznatih marki i najrenomiranjih proivođača. Na VipHouse prodajnim mestima, kao i u našoj internet prodavnici možete kupiti laptopove najpoznatijih svetskih brendova kao što su HP, Lenovo, Asus, Dell, Gigabyte ili Apple.

Koliko mogu očekivati da traje baterija laptopa?

Dužina trajanja baterije laptopa zavisi od specifikacije samog modela, ali i od načina korišćenja uređaja. Većina laptopova dok su novi mogu imati autonomiju u radu (bez priključivanja na izvor napajanja) od 5, pa i više sati. Za duži životni vek baterije, izbegavajte da je potpuno ispraznite. 

Kolika je garancija laptop računar u VipHouse?

Minimalna garancija koja je predviđena zakonom na sve tehničke uređaje je najmanje dve godine. Međutim, pojedine marke proizvođača nude i duži garantni rok. Zato je najbolje da se o garanciji svakog pojedinačnog modela laptopa koji želeli da kupite informišete kod naših prodavaca ili na sajtu. 

Da li laptop koji kupim kod u VipHouse mogu platiti odloženo?

Da, u našim maloprodajnim objektima pored gotovinskog i plaćanja platnim karticama banaka, laptop možete kupiti i odloženim plaćanjem čekovima građanja (do 12 rata bez kamate).

Više detalja o načinima plaćanja pogledaj na ovoj stranici

Na vrh