VipHouse
VipHouse

Laptop računari | Laptopovi | Notebook

16
ukupno 371 proizvoda
Resetuj sve filtere
82XE0085YA
Lenovo 82XE0085YA
Lenovo
Raspoloživ za online kupovinu
104.490,00 RSD
82XB0055YA
Lenovo 82XB0055YA
Lenovo
Raspoloživ za online kupovinu
45.490,00 RSD
83B1003WYA
Lenovo 83B1003WYA
Lenovo
Raspoloživ za online kupovinu
274.890,00 RSD
82X30025YA
Lenovo 82X30025YA
Lenovo
Raspoloživ za online kupovinu
126.290,00 RSD
82VG006VYA
Lenovo 82VG006VYA
Lenovo
Raspoloživ za online kupovinu
44.990,00 RSD
21D20016YA
Lenovo 21D20016YA
Lenovo
Raspoloživ za online kupovinu
334.090,00 RSD
21KG007LYA
Lenovo 21KG007LYA
Lenovo
Raspoloživ za online kupovinu
87.290,00 RSD
1 2 3 4 5 6 ... 15 16

LAPTOPOVI

WinWin Cene

Laptopovi - Pronađite laptop računar koji je savršen za vas!

Kada stari laptop računar (Notebook računar) uspori, prestane da radi ili jednostavno nema najnovije karakteristike koje su vam potrebne, vreme je da potražite nov laptop. Popularni brendovi poput HP laptop, Lenovo laptop, ASUS laptop, Gigabyte laptop, Acer laptop, Dell laptop, nude najnovije tehnologije za rešavanje svih vaših zadataka sa pristupačnim cenama.

Različiti tipovi procesora, kapaciteti SSD-a, HDD-a, RAM-a, rezolucije i tipovi ekrana, osvetljene tastature i druge funkcije dodatno prilagođavaju vaš laptop računar. Od klasičnih modela, konvertibilnih 2u1 laptopova do gaming laptop računara za igre. Elegantnih i tankih aluminijumskih kućišta i klasičnih crnih kompozitnih materijala, sve te opcije lako možete pronaći u našoj ponudi laptop računara.

Ako započinjete potragu za novim laptop računarom, VipHouse nudi stručne savete, pomoć u izboru i kupovi laptop računara. Kroz ceo proces će Vas provesti naši specijalisti za laptopove i kroz različite dostupne opcije preporučiti najbolje laptop računare na osnovu toga kako planirate da ga koristite.

Gaming laptop računari su namenjeni igranju zahtevnih igara. Potreban je snažan laptop da uronite u realistične svetove današnjih igara. Gaming laptopovi nude brze procesore, veliku količinu RAM-a i snažne grafičke karte koje su najvažnija komponenta. VipHouse ponuda nudi opcije gaming laptop računara koje vode računa o budžetu za povremeno igranje ali i modele gaming laptopova koji omogućavaju maksimalne performanse za dominaciju nad protivnicima gde god da se nalazite. Koji god laptop da odaberete, omogućiće da uronite u sveobuhvatni zvuk i živopisne prikaze.

Poslovni laptop računari namenjeni su korisnicima koji najviše vremena provode radeći u office i poslovnim programima. Uvek spremni i pouzdani, ovi laptop računari i 2-u-1 laptopovi omogućavaju da budete produktivni u bilo kojoj sredini. Karakterišu ih tehnologije koje bezbednost podataka podižu na viši nivo, često imaju čitač otiska prsta i povećanu autonomiju baterije. U novije vreme popularni su poslovni laptopovi sa tehnologijom ekrana na dodir i podrškom za olovku.

Laptopovi za kućnu upotrebu pogodni su za obavljanje svakodnevnih poslova, kao što su surfovanje internetom, rad sa elektronskom poštom, gledanje filmova, slušanje muzike i slično.

Laptopovi za grafički dizajn, obradu fotografija i muzike, crtanje, montažu videa, projektovanje, 3D modelovanje nude snažne procesore i profesionalne grafičke karte uparene sa najkvalitetnijim ekranima za tačan prikaz boja. Drugi naziv za ovu vrstu laptop računara je mobilne radne stanice i najčešći su izbor za tehničke i kreativne profesionalce kojima su potrebne vrhunske performanse u pokretu.


LAPTOP RAČUNAR PREMA UPOTREBI

Kreativnost -Zabava

Posao - Kancelarija

Student - Učenje

Gaming - Igranje igara

Svakodnevna upotreba

 • Uređivanje fotografija / video zapisa
 • Video konferencije / internet komunikacija
 • Domaći zadaci i izveštaji
 • Akcione, borilačke i sportske igre
 • Budite u kontaktu sa prijateljima i porodicom
 • Muzika/miksovanje zvuka
 • Tabele, izveštaji, internet pretrage
 • Istraživanje i izveštaji na internetu
 • FPS, MMORPG, MMO, RTS
 • Plaćajte račune i upravljajte finansijama
 • Dizajnerske i inženjerske aplikacije
 • Ispitivanje konkurencije
 • Čvrst izdržljiv i lako prenosni
 • Igre sa zahtevnom 3D grafikom i ray tracing
 • Gledajte video zapise na mreži
Laptop prodaja, Laptop ponuda, Laptop karakteristike, Laptop specifikacije, Laptop cene, Asus laptopovi, HP laptopovi, Lenovo Laptopovi, Gigabyte Laptopovi

Na vrh