VipHouse
VipHouse

➤Multifunkcijski štampači ➤Laserski ➤MFP ➤Mono ➤Kolor

Multifunkcijski laserski štampači - savršeno rešenje za vaše poslovne i kućne potrebe! U ponudi na našem sajtu možete pronaći modele vrhunskih proizvođača kao što su HP i Canon, u kolor ili mono varijanti, za brzo i jednostavno štampanje, kopiranje, skeniranje i razmenu faksova. Istražite VipHouse asortiman multinamenskih laserskih štampača, iskoristite filtere za lakše pronalaženje željenog modela i opremite svoju kancelariju ili dom ovim praktičnim i vrednim uređajem!
2
ukupno 25 proizvoda
Resetuj sve filtere
3G632A
HP 3G632A
HP
Raspoloživ za online kupovinu
46.000,00 RSD
7MD73A
HP 7MD73A
HP
Raspoloživ za online kupovinu
15.100,00 RSD
7KW74A
HP 7KW74A
HP
Raspoloživ za online kupovinu
58.100,00 RSD
7KW56A
HP 7KW56A
HP
Raspoloživ za online kupovinu
46.800,00 RSD
4ZB82A
HP 4ZB82A
HP
Raspoloživ za online kupovinu
21.000,00 RSD
4ZB97A
HP 4ZB97A
HP
Raspoloživ za online kupovinu
45.500,00 RSD
4ZB96A
HP 4ZB96A
HP
Raspoloživ za online kupovinu
37.300,00 RSD
9YF94A
HP 9YF94A
HP
Nema na lageru
20.500,00 RSD
7KW75A
HP 7KW75A
HP
Nema na lageru
58.400,00 RSD
1 2

Multifunkcijski štampači najbolja cena ⭐ Multifunkcionalni stampaci✅ Veoma jednostavno štampajte, kopirajte, skenirajte i razmenjujte faksove✅ Višefunkcionalni štampači.

Prednosti multifunkcijskih laserskih štampača

Brojne su prednosti koje multifunkcijske laserske štampače čine idealnim rešenjem za kućnu, a naročito za poslovnu upotrebu. Ovi uređaji kombinuju štampanje, kopiranje, skeniranje i slanje faksova u jednom kompaktnom aparatu, štedeći prostor i smanjujući potrebu za većim brojem pojedinačnih uređaja.

Što se tiče laserske tehnologije, ona za razliku od InkJet tehnologije omogućava bržu i efikasniju štampu daleko boljeg kvaliteta. To multifunkcionalne laserske štampače čini ekonomičnijim izborom na duži vremenski period.

Robne marke multifunkcijskih štampača koje su sinonim za vrhunski kvalitet i pouzdanost

Kada je u pitanju proizvodnja multifunkcijskih laserskih štampača, kompanije kao što su HP i Canon, čiji modeli čine sastavni deo našeg asortimana, su definitivno sinonim za vrhunski kvalitet i pouzdanost. Obe robne marke se ističu po inovativnim i pre svega korisnim funkcijama, uključujući obostrano štampanje, bežično povezivanje ili upravljanje putem mobilnih aplikacija, što dodatno povećava produktivnost i pojednostavljuje korišćenje.

Uz HP i Canon, možete biti sigurni da ćete dobiti pouzdane multifunkcijske laserske štampače koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za štampanjem, skeniranjem i kopiranjem dokumenata.

Najčešća pitanja i odgovori u vezi kupovine multifunkcijskih laserskih štampača

Kako biste kupili multifunkcijski laserski štampač po vašoj meri, važno je da znate šta vam je tačno potrebno, ali i da obratite pažnju na karakteristike modela koji gledate. Zato vam dajemo odgovore na neka od najčešćih pitanja za koja smatramo da vam mogu pomoći pri kupovini.

Laserski ili InkJet multifunkcijski štampač?

Generalno, laserski aparati su poznati po brzini i visokom kvalitetu štampe. Dugotrajni su i idealni za poslovnu upotrebu i štampanje veće količine dokumenata. Razlika u kvalitetu štampe je često uočljiva i golim okom. Jedini nedostatak u odnosu na InkJet štampače je nešto viša cena, ali ako imate dovoljno novca na raspolaganju, ne bi trebalo da imate dilemu.

Šta je eco tank kod multifunkcionalnih laserskih štampača?

EcoTank kod multifunkcionalnih laserskih štampača se odnosi na specifičnu tehnologiju štampe koja koristi rezervoare za mastilo velike zapremine umesto tradicionalnih kertridža. Ova tehnologija omogućava korisnicima da sami dopunjuju mastilo iz bočica, što smanjuje troškove štampe i potrebu za čestim zamenama kertridža. EcoTank sistemi su poznati po tome što pružaju veću ekonomičnost i efikasnost, posebno za korisnike sa velikim obimom štampe. Štampači sa EcoTank tehnologijom često dolaze sa dovoljnim količinama mastila za štampanje hiljada stranica, što ih čini idealnim za kućne kancelarije i mala preduzeća.

Kako izabrati odgovarajući model multifunkcijskog laserskog štampača?

Pri izboru štampača važno je da razmotrite vaše lične potrebe. Ako uređaj kupujete za poslovne potrebe, onda je velika verovatnoća da ćete ga daleko više koristiti nego kod kućne varijante. Ukoliko ćete štampati veću količinu dokumenata, odaberite model sa većim tonerom koji može da odštampa više stranica. Sa druge strane, ako vam je važan kvalitet štampe, recimo kod štampanja fotografija, fokusirajte se na veću rezoluciju.

Brzina štampe, zašto i kada je ona bitna?

Brzina štampanja dokumenata je veoma važna karakteristika štampača, posebno ako uređaj koristite u poslovne svrhe. Prosečna brzina štampanja multifunkcionalnih laserskih štampača je od 20 do 30 stranica u minuti, kada govorimo o mono (crno-beloj) štampi. Međutim, postoje i modeli koji mogu štampati i 50 stranica u minuti, ali i oni jeftiniji, koji štampaju ispod 20 stranica u minuti.

Za razliku od mono štampanja, za kolor štampu je potrebno više vremena, pa ukoliko tražite multifunkcijski laserski štampač u boji, obratite pažnju na obe brzine štampanja.

Na koje dodatne funkcije obratiti pažnju?

Dodatne funkcije kao što su automatsko okretanje stranica pri štampanju, bežično povezivanje, ADF (mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata) i uparivanje sa pametnim uređajima, samo su neke od praktičnih opcija koje multifunkcionalni laserski štampači mogu imati. Za detalje je potrebno pogledati karakteristike svakog od modela jer će vam možda neke od njih biti posebno važne.

Ako kupim online za koliko radnih dana mogu očekivati svoj multifunkcijski štampač?

Standardni rok otpreme je 1 do 3 radnih dana.

Da li se aparati u VipHouse mogu kupiti na odloženo?

Da, u našim maloprodajnim objektima pored gotovinskog i plaćanja platnim karticama banaka, sve štampače možete kupovati i odloženim plaćanjem čekovima građanja (do 12 rata bez kamate).

Na vrh